Ден 1: Неос Мармарас – Стафилос – Ормос Сикиас.
Отпътуване от Неос Мармарас. Спирка в Стафилос – най-южната точка на Ситония. Само малки яхти могат да акостират на този бряг. Къпане. Нощувка в залива Ормос Сикиас – на 10 морски мили от края на полуострова. Пред Вас ще се открие невероятна гледка към п-в Атон. Тук на Ваше разположение ще бъдат 3 рибни таверни и малък мини маркет.

Ден 2: Ормос Сикия – Западния бряг на Атон – о. Амулиани.
Пътуване по западния бряг на Атон, където можете да се насладите на гледка към манастирите от Света гора. Нощувка на брега на о. Амулиани, разположен между Ситиония и Атон, срещу селището Урануполис.

Ден 3: Амулиани – Урануполис – Амулиани
Посещение на селището Урануполис. Къпане край бреговете на Спафес. Връщане към Амулиани и нощувка

Ден 4: Амулиани – Малес – Пиргадика
Посещение на Малес – очарователен нос, заобиколен от малки острови и кристалните води на Егейско море. Нощувка в Пиргадика

Ден 5: Пиргадика – Диаспорос
Пътешествие към Диаспорос – зелен остров, разположен в близот до живописното местенце Вурвуру.

Ден 6: Диаспорос – Арменисти - Порто Куфо
Отпътуване към крайбрежието Арменисти – къпане и почивка. Нощувка в Порто Куфо – живописно пристанище, заобиколено от неверояна природа.

Ден 7: Порто Куфо – Спалафрониса – Неос Мармарас
Отпътуване за острова наречен Спалафрониса, разположен в близост до Халкидики, чийто бряг очарова с невероятната си природна красота. Парти в Неос Мармарас.

Ден 8: Край на програмата

Забележки:

1. Маршрутът може да бъде изменен или съставен от клиента.

Цената включва:
2. Наем на яхта със шкипер
3. Застраховка на яхтата /щети, нанасени от туристите се покриват от самите тях/.
4. Карта с разработени маршрути

Цената не включва:
1. Храна. Доплащане за пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ - 35 евро на човек на ден, без напитки.
2. Гориво за яхтата.
3. Индивидуални трансфери от и до пристанището, както и напитки, не са включени в цената и се заплащат допълнително

Предлаганите чартъри могат да бъдат организирани както по определени маршрути, така и по маршрути избрани от самите Вас.

Хърватска – една от най-популярните дестинации на Адриатика, предпочитана от тези които са отдадени на спортни и културни развлечения, спокойството на плажовете и чара на тесните улички в историческите градове по крайбрежието.

Местата за Вашата ваканция са полуостров Истрия – посещаван от над 2 млн. Туристи годишно, Дубровник, Умаг – градът център на Световният АТП турнир по тенис, Пореч – известен със силният отпечатък на Римската мперия, Ровин – средновековен град разположен на малък остров свързан искуствено с брега,заобиколен от 22 по-малки острова, днес център на много световни състезания по ветроходство, тенис турнири и културни фестивали.