Ден 1: Тръгване следобед от живописно пристанище на Ситония и отпътуване към южната част на полуострова. Къпане в очарователния залив Стафилос, достъпен само за яхти. Нощувка в залива Сикия, разположен на 10 мили южно от края на полуострова, с прекрасна гледка към Атон. В залива има таверни, които предлагат прясна риба и деликатеси.

Ден 2: Екскурзия покрай западния бряг на Атон, където се намират манстирите от Атонската Света гора. Нощувка на живописния о-в Амулиани, разположен на североизток от Сигитския залив, срещу градчето Урануполис.

Ден 3: Отпътуване кум остров Дянпорос, посещение на плажа Арменисти и залива Каламисти. Приятна вечер в Порто Куфо – пристанище, заобиколено от прекрасна природа.

Ден 4: Отпътуване към залива Тристиника където ще имате възможноста да се насладите на живописния бряг на Халкидики. Нощувка в Неос Мармарас.

Ден 5: Край на програмата

Забележки:

1. Маршрутът може да бъде изменен или съставен от клиента.

Цената включва:
1. Наем на яхта със шкипер
2. Застраховка на яхтата /щети, нанасени от туристите се покриват от самите тях/.
3. Карта с разработени маршрути

Цената не включва:
1. Храна. Доплащане за пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ - 35 евро на човек на ден, без напитки.
2. Гориво за яхтата.
3. Индивидуални трансфери от и до пристанището, както и напитки, не са включени в цената и се заплащат допълнително

Предлаганите чартъри могат да бъдат организирани както по определени маршрути, така и по маршрути избрани от самите Вас.

Гърция – Полуостров Халкидики без преувеличение е едно от райските кътчета на земята и в настоящия момент се явява един от най-екологично чистите туристически центрове. Иглолистните дървета, спускащи се по склоновете и отразяващи се в спокойното море, придават уникалност на целия природен ансъмбъл.